De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

1BOX: Eenvoudig een opslagruimte huren bij 1BOX

opslagruimte huren

Image of modern warehouse with green storage boxes for storage

Aan het verhuizen of heb je gewoon simpelweg te veel spullen die je niet langer kunt opslaan in je huis of bedrijf? Dan biedt 1BOXhiervoor de oplossing. Begin direct met een opslagruimte huren via de website van 1BOXen je kunt hier op dezelfde dag nog terecht. Doordat ze gebruik maken van self-storage opslagboxen kun je eenvoudig bij je spullen, zo hebben ze ruime openingstijden en kun jij tussen 06:00 en 23:00 altijd langskomen. 

Hoeveel ruimte heb je nodig bij een opslagruimte huren?

Of je nu maar een paar dozen hebt die je veilig wil opslaan, of misschien wel een complete inboedel, 1BOX heeft voor ieder wat wils. Zo kun je al beginnen met het huren van opslagruimtes vanaf 1.5m2. Wanneer je tijdelijk je hele inboedel wil opslaan kan dit uiteraard ook in 1 ruimte, zo hebben ze bij 1BOX storage-ruimte tot wel 20m2. Zo is er altijd wel een opslagruimte te vinden die bij jouw huidige situatie past. 

Waarom kiezen voor 1BOX?

Wij kiezen voor 1BOX om een aantal verschillende redenen, zo hebben alle locaties altijd 1 vast contactpersoon waar je altijd met je vragen terecht kunt. Zo weet je zeker dat je altijd goede service ontvangt. 

Ook het overdekt laden en lossen bij 1BOX, is 1 van de reden waarom wij hiervoor gekozen hebben. Zo hoef je bijvoorbeeld bij tijdelijke opslag niet met al je dozen of meubels door de regen heen, en weet je zeker dat je geen schade aan je eigendommen hebt. 

Ook de bedenktijd van 15 dagen maakt het makkelijk, mocht je toch niet tevreden zijn met de service van 1BOX kun je altijd nog eenvoudig kiezen om er toch van af te zien. Absoluut een aanrader dus voor het huren van een opslagruimte!