De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Alles over HSB wanden bestellen

HSB wanden, ook wel houtskeletbouw wanden, worden gebruikt voor het bouwen van huizen en gebouwen. Als basis wordt de houtskeletbouw gebruikt. Deze is als het ware het frame voor de woning waarop men verder kan bouwen. HSB wanden zijn lichtgewicht en snel leverbaar, waardoor ze ideaal zijn voor milieubewuste personen die houtskeletbouw gebruiken. Dus vergeet de ouderwetse gemetselde spouwmuren, want dit is achterhaalde techniek. Bouwen kan snel en milieuvriendelijk en HSB wanden zijn net zo duurzaam als traditioneel bouwen. Hoe dan ook, houtskeletbouw is een modernere techniek, lees meer over houtskeletbouw. Dit is in de eerste plaats een gezellig huis, koel in de zomer en warm in de winter, met een goede geluidsisolatie.

Bekijk de website van Wandshop.nl

Ben je van plan om meerdere (goedkope) woningen te realiseren en ben je overtuigd van de kracht en vele voordelen van houtskeletbouw? Dan kan je jouw HSB wanden van Wandshop zeer gemakkelijk online bestellen via een intuïtieve tool. Vul de gewenste maten in, ga voor jezelf na hoeveel en welke uitsparingen er noodzakelijk zijn en configureer jouw perfecte HSB wanden. Binnen slechts 2- werkdagen worden de HSB wanden van Wandshop op locatie afgeleverd en zijn ze direct gereed voor plaatsing. Ideaal dus wanneer er tijdsdruk achter het project zit, maar dit geen enorme invloed mag hebben op de kosten.

Diverse voordelen ten opzichte van metselwanden

De HSB wanden worden in de fabriek gefabriceerd en gemonteerd, waardoor dit niet meer op locatie hoeft te gebeuren. Dit scheelt de timmermannen enorm veel tijd en werk. Per meter ben je dus veel minder tijd en geld kwijt dan normaliter. Dit heeft een grote impact op de winstgevendheid van het project, maar ook op hoeveel waar een klant voor zijn geld krijgt.

Daarnaast is het ook een erg milieuvriendelijke keuze. HSB wanden absorberen namelijk CO2 én bij de productie wordt er minder CO2 uitgestoten dan wanneer je bijvoorbeeld zou kiezen voor metselwanden.