De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Bekijk onze recente projecten op onze website

Bent u benieuwd wat wij voor een werk leveren en wat voor een kwaliteit dit is? Dit kunt u rustig bekijken op onze website https://www.timmerbedrijfdevalk.nl/projecten/ . Bij recente projecten kunt u foto’s bekijken met ons werk. Vindt u het leuk om steeds nieuwe projecten te zien? Houd onze website dan goed in de gaten! Timmerbedrijf de Valk is namelijk steeds bezig met vernieuwing en nieuwe projecten. Deze kunt u weer terug zien op onze website. Van een balkon tot een woonboerderij kunt u bij ons terecht.

Vind u het leuk om wat te weten te komen over bijvoorbeeld de woningen waar gebouwd wordt of de historie ervan? Dit kunt u allemaal lezen op onze website. Bij projecten kunt u links een project die u aanspreekt selecteren en na lezen. Niet alleen een project die u aanspreekt maar wellicht ook uw eigen project waar wij druk mee bezig zijn. Leuk om het terug te lezen dus?

Wilt u graag gaan verbouwen? Ook dan kunt u terecht op onze website bij projecten. U kunt zo ook zelf inspiratie opdoen voor uw eigen verbouwing. Ook kunnen wij u hier natuurlijk uitstekend bij helpen. Vraag bij ons een offerte aan en laat ons helpen met uw verbouwing!