De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Beschermd onder de zonnebank met Bodyfit

Zonnebank

Met de zonnebankcrème van Bodyfit kun je veilig gebruik maken van de zonnebank. Iedereen weet inmiddels dat teveel in de zon slecht voor je is. UV straling is de belangrijkste boosdoener van allerlei huidaandoeningen en zelfs huidkanker. Daarom is het belangrijk om goed beschermd in de zon te gaan. Een zonnebank werkt ook met UV straling alleen zijn er andere stoffen nodig om je ook onder de zonnebank goed te beschermen.

Bodyfit

De voordelen van speciale zonnebankcrème van Bodyfit

De meeste zonneproducten voor buiten hebben een SPF, voor onder de zonnebank is dat niet nodig. Door SPF wordt je namelijk minder snel bruin en dit is vaak wel een van de redenen waarom mensen gebruik maken van een zonnebank. Bovendien is SPF voor onder de zonnebank niet nodig. Wat wel nodig is, zijn producten die zorgen dat de huid goed verzorgd en gevoed wordt. De huid kan namelijk sneller verouderen door gebruik van de zonnebank en dat wil je natuurlijk voorkomen. Met een goede zonnebankcrème van Bodyfit kun je veilig gebruik maken van de zonnebank. Je huid wordt goed beschermd maar je behoudt wel de stralende gloed die je meestal krijgt na een zonnebankkuur.

Zonnebankcreme

Diverse soorten en merken

De zonnebankcrème kun je heel eenvoudig online bestellen in de webshop van Bodyfit. Geen zoektochten meer in fysieke winkels en echt gespecialiseerde producten van hoge kwaliteit. Bovendien is Bodyfit een bekende naam in de wellness wereld. Dat wekt ook veel vertrouwen. Je kunt je bestelling ook altijd ophalen in de winkel in Zeewolde als je dat prettiger vind.  In de webshop vind je verschillende zonnebankcrèmes en aftersuns voor bescherming na het gebruik van de zonnebank. Er zijn diverse merken te koop. Heb je een tatoeage en wil je die ook beschermen onder de zonnebank? Kies dan voor de tattoo beschermer stick. Zo blijft je tattoo mooi en zal de kleur niet vervagen. Je vindt deze tattoo beschermer in de Bodyfit webshop.