De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

De oplevering van jouw huurwoning uitbesteden?

oplevering huurwoning

Dé oplevering huurwoning dient goed te gebeuren. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat er een rekening achteraan komt met hetgeen wat aangepast moet worden. Begrijpelijk dat hier niemand op zit te wachten. Ook ik niet! Zodoende heb ik ervoor gekozen om een bedrijf te gaan zoeken die mij hiermee kan helpen. Het huis leegruimen is wat dat betreft geen enkel probleem, enige nadeel is dat wij een vloerbedekking hebben liggen. Ik wist hier totaal geen raad mee, dit lag al in huis toen wij de sleutel kregen.

Wij hebben een geschikt bedrijf gevonden!

oplevering huurwoning

Nadat ik online was gaan zoeken naar assistentie, kwam ik terecht bij Seniorenhulp! Dit bedrijf zorgt er namelijk goed voor dat het huis netjes en vakkundig wordt leeg geruimd. Tevens wordt de vloerbedekking verwijdert, overigens hoef je hier zelf niks voor te doen! Wanneer jij jouw huurwoning goed wilt opleveren, dan raad ik je aan om in contact te komen met dit bedrijf.

oplevering huurwoning

Wij hebben ervoor gekozen om telefonisch in contact te komen met Seniorenhulp. Dit nadat ik voldoende informatie had gelezen op de website en hier geinteresseerd in was geworden. Zij zijn vervolgens bij mij thuisgekomen om het huis te inspecteren. Hierna konden zij een duidelijke afspraak maken hoelang zij ongeveer bezig zullen zijn. Wel zo prettig om te weten wanneer je een deadline hebt waaraan gehouden moet worden toch? Gelukkig zullen zij er dan ook voor zorgen dat alles netjes en professioneel wordt verwijdert.