De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Een goede aankoopmakelaar in Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar een goede aankoopmakelaar Rotterdam ga dan eens naar de site van De Vastgoed Experts. Zij hebben ons enorm geholpen met het vinden van een nieuwe woning. Wij wilden al een tijd gaan verhuizen, maar meer dan plannen kwam eer niet van. Tot één van onze vrienden naar een mooi nieuw huis in het centrum ging verhuizen. Eigenlijk wilden wij dat ook al jaren, maar dat leek bijna onbetaalbaar. Vooral toe wij eens gingen kijken naar een mooi pand, dit op eigen gelegenheid. Nou ik kan je de tip geven, doe dat nooit! 

Ook zijn verhuisd

Nadat wij zolang hebben getwijfeld om te gaan verhuizen, hebben wij toch besloten om een aankoopmakelaar Rotterdam in te schakelen. Nadat wij De Vastgoed Experts hadden ingeschakeld en tijdens een gesprek kenbaar hadden gemaakt wat wij wilde , is deze aan de aan de slag gegaan. Een voordeel is dat zij meegaan bij het bekijken van een nieuwe woning. Zo wordt de bouwkundige staat van de woning bekeken en eventuele onderhandelingen worden voor ons gedaan. 

Inmiddels zijn wij alweer een half jaar verder en zijn wij verhuisd naar een zeer mooi pand in het centrum. Dit is mede mogelijk gemaakt door de goede hulp van De Vastgoed Experts.