De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Euro manchetten & Compensatoren heet je welkom

Bij Euro manchetten & Compensatoren ben je aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt een ruim assortiment met diverse hulpstukken voor de zakelijke markt. Met name op het gebied van bescherming en installatie ben je hier goed. Zelf ben ik werkzaam in een fabriek waar diverse soorten machines staan. Een goede verbinding van de machines is dan ook enorm belangrijk dat hier goed op gelet wordt. Het is ons namelijk al wel eens eerder overkomen dat er een leiding kapot is gegaan. Hier zit geen ene ondernemer op te wachten. Zodoende zoeken wij geregeld naar nieuwe manchetten om de machines te beschermen.

Euro manchetten & Compensatoren

Euro manchetten & Compensatoren heeft het!

Normaliter haalde wij onze manchetten bij de groothandel. Echter merkte wij de laatste tijd dat de kwaliteit niet bepaald goed is. Steeds vaker krijgen wij ook te horen dat het is uitverkocht en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om het elders te gaan bestellen. Echter moesten wij dan nog wel een bedrijf zien te vinden die dit kan leveren.

Snel gevonden

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Euro manchetten & Compensatoren. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment met diverse producten die nodig zijn voor onze markt. Aangezien je eerst een offerte moet op laten maken voordat je de prijs te horen krijgt, heb ik dit gedaan. Nog geen uur later kreeg ik al een offerte in mijn mail! De snelheid waarmee zij werken is perfect. Bovendien is de kwaliteit die zij hanteren ver boven onze verwachting. Wij zullen in de toekomst dan ook bij dit bedrijf blijven bestellen.