De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Fysiotherapie Claessens | Van de Rijt

In Veldhoven vind je Fysiotherapie Claessens |Van de Rijt. Deze praktijk wordt gerund door Remco Claessens en Martijn van de Rijt. Het beleid is om met minder behandelingen meer effect te sorteren, door vooral zich te richten op de effectiviteit van de behandelingen. Het fijne van deze praktijk is dat je er ook buiten kantooruren goed terecht kan. Meer informatie op fysiotherapieclaessensvanderijt.nl/

SportMáx

Fysiotherapie Claessens | Van de Rijt is partner van SportMáx. Dit is een gecertificeerd medisch sportcentrum en daarnaast ook een Olympisch steunpunt. Het biedt de mogelijkheid om zowel de recreant als de professionele topsporter te behandelen. SportMáx is onderdeel van Maxima Medisch Centrum, wat als voordeel heeft dat het makkelijk is om aanvullend onderzoek aan te vragen. Je kan bijvoorbeeld sneller terecht bij een sportarts voor het maken van röntgenfoto’s of voor een scan.

Specialisaties

Fysiotherapie Claessens | Van de Rijt is gespecialiseerd in sportblessures. Er werken drie manueel therapeuten en twee sportfysiotherapeuten in de praktijk. Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die zich gespecialiseerd heeft in het bewegingsapparaat. Er worden bepaalde technieken toegepast om de gewrichten beter te laten werken en zo het bewegen te verbeteren.

Worden deze behandelingen vergoed of niet?

Fysiotherapie Claessens | Van de Rijt heeft met de vier grote ziektekostenverzekeraars afspraken. Dit zijn Menzis, Zilveren Kruis Achmea, VGZ en CZ. Daarnaast hebben ze ook met de kleinere zorgverzekeraars afspraken gemaakt. Zij declareren rechtstreeks naar de zorgverzekeraars. Als patiënt ben je zelf verantwoordelijk om je goed te informeren hierover, maar je kan natuurlijk altijd even bellen voor informatie. Kijk ook even hier voor meer informatie.