De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Gun jezelf de ultieme thuisbioscoop ervaring met een op maat gemaakte cinewall

Lijkt het jou ook wel wat om een eigen thuisbioscoop te hebben? Denk dan eens aan een cinewall! Super scherp beeld, je eigen ingebouwde soundbar en nergens losse kabels, dit wil toch iedereen? Een tv wand maakt jouw bioscoopavondje helemaal af, maar dan lekker thuis op je eigen bank. Voetjes omhoog, popcorn erbij en je waant jezelf in een luxueuze bioscoop. Dit betekent dat je ook pauze kan houden wanneer het jou uitkomt! Beter kan niet toch? Toch wel! Als je kiest voor een elektrische haard in je op maat gemaakte cinewall, dan is dit niet alleen extra romantisch, maar ook nog eens lekker warm.

Wat is een op maat gemaakte cinewall?

Een cinewall is een tv wand die volledig op maat wordt gemaakt voor jou. De keuze is reuze: ga voor een elektrische haard, verschillende lichtbronnen, soundsystems of soundbars, boekenplanken, ingebouwde kasten, en ga zo maar door. In overleg wordt jouw cinewall volledig op maat gemaakt. Je wordt volledig vrijgelaten in het design en de uitstraling. Kies je voor een luxueuze uitstraling met marmer of graniet, of ga jij liever voor natuurlijke materialen zoals hout of bamboe? Het maakt niets uit, want de opties zijn eindeloos. Natuurlijk is het ook mogelijk om je cinewall een likje verf te geven of te voorzien van mooi behang. Wat je ook kiest, je cinewall gaat er hoe dan ook top uitzien!

Maak een keuze die past bij de rest van je interieur

Elk vertrek is uniek. Wil jij een cinewall op maat in je woonkamer, slaapkamer of wil je je eigen bioscoopzaal thuis? Alles is mogelijk! Doordat een tv wand helemaal wordt aangepast aan jouw smaak heb je volledige vrijheid. Zorg er daarom voor dat het matcht met de rest van je interieur qua kleur, materialen en afmetingen. Daarnaast is het goed om de afmetingen van de verschillende elementen van je cinewall in het achterhoofd te houden. Denk hierbij aan de verhouding tussen televisie en open haard bijvoorbeeld. Het zou er een beetje gek uit zien als de ene veel groter is dan de ander. Dit neemt uiteindelijk weg van de luxueuze uitstraling die je cinewall aan je kamer geeft.

Warme wintermaanden, wie wilt dat nou niet?

Waarom zou je een cinewall nemen zonder sfeerhaard? Een elektrische haard in je tv wand ziet er niet alleen stijlvol uit, maar bezorgt je ook nog eens lekker veel warmte in deze koude wintermaanden. Deze winter bespaar jij niet alleen op gas, maar kun je tevens romantische avondjes plannen met je geliefde! Lekker samen op de bank, hapjes, drankjes, elektrische haard aan en die blockbuster die jullie beide nog wilden zien. Wat een topgevoel. Film kijken is nog nooit zo comfortabel en leuk geweest! Daarnaast kun je vanaf je luie zetel de lampen dimmen, het volume aanpassen op je soundbar of surround sound system en de elektrische haard bedienen. En dat alles zonder een wirwar van kabels te zien! Deze zitten netjes weggewerkt achter de tv wand. Wat een feest!