De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Het adres voor een goed schoonmaakbedrijf in Beesd

Eindelijk heb ik het juiste adres gevonden van een schoonmaakbedrijf Beesd. Dit bedrijf is zeer professioneel en weet van aanpakken. Wij wonen in een bijzonder mooi huis, alleen is het probleem dat er veel ramen in dit huis zitten. Normaal doe ik mijn ramen altijd zelf lappen, maar sinds wij hier wonen is dat een onmogelijke taak voor mij. Vooral de derde verdieping bestaat uit veel glas en daar kom ik niet bij met een ramenwisser van drie meter. Daarom was ik op zoek gegaan naar een bedrijf die deze klus voor mij uit handen kon nemen en deze heb ik gelukkig gevonden.  

Het zonlicht kan weer naar binnen komen

Het schoonmaakbedrijf in Beesd, Maarschalkerweerd, heeft ons huis weer lekker opgeknapt. Was ook wel nodig, want nu kunnen wij weer goed naar buiten kijken en de zonnestralen kunnen weer naar binnen komen. Nadat dit bedrijf hier bij ons aan de slag was, vertelden zij mij ook dat zij voor vele andere werkzaamheden inzetbaar zijn, zoals:

  • Dakgoten schoonmaken
  • Terrasreiniging
  • Krasverwijdering
  • Industriële reiniging
  • Dakpanreiniging
  • Gevelreiniging

Heb je ook een klus, waar jijzelf niet aan toe komt, schakel dan ook dit bedrijf in. Wij zijn zeer tevreden over het vriendelijke personeel en de speciale reinigingen die zij aanbieden.