De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Het juiste adres voor exclusieve tuinmeubelen

Wij zijn al een tijd op zoek naar exclusieve tuinmeubelen. Hiervoor waren wij al naar meerdere winkels gegaan, maar steeds stond er niets van onze gading tussen. Tot wij voor een tijd terug bij kennissen op visite waren en zij hadden toch een mooi pronkstuk in de tuin staan. Wij waren hier meteen verliefd op en wilden graag weten waar zij deze hadden gekocht. Toen wij het adres doorkregen van het bedrijf De Voorloper, zijn wij er de volgende dag meteen heen gegaan.  

Wat een mooie tuinset

Wij werden de volgende dag vriendelijk ontvangen door Karlo Knol. Hij staat aan het hoofd van dit bedrijf en heeft de nodige ervaring en kennis op het gebied van meubels maken. Zo liet hij diverse projecten aan ons zien die al eerder waren gemaakt. Hier zagen wij ook mooie bedden, kasten en banken staan, maar daar gaan wij ons later over druk maken. Wij waren nu hier om een unieke set voor in de tuin te laten ontwerpen. Niet zomaar een set, maar eentje waar veel mensen tegelijk op kunnen zitten.

Na ons vorige bezoek zijn de medewerkers van De Voorloper aan de slag gegaan. Het resultaat is veel en veel mooier dan wij ooit hadden durven dromen, het is prachtig!