De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Huis opkopen

Mijn ouders wilden graag verhuizen. Maar gezien het feit dat een makelaar erg duur is en je ook niet weet wanneer je huis verkocht is ben ik samen met hun gaan kijken voor een alternatief.

We kwamen uit op Snelhuisverkopen.nl, een vastgoedonderneming uit Breda die woningen opkoopt. Namens mijn ouders heb ik gebeld met een aantal vragen en na voldoende informatie te hebben gehad een afspraak ingepland. Want een taxatie was vrijblijvend en kosteloos dus we waren benieuwd wat dit bedrijf er voor zou bieden.

Uiteindelijk kwamen we uit op een bod van rond de 80% van de waarde. Voor mijn ouders hartstikke goed, want het huis was zo goed als hypotheekvrij. Snelhuisverkopen.nl had alle papieren in orde gemaakt en twee weken later stond ik met mijn ouders bij de notaris om het netto afgesproken bedrag te ontvangen.

Een goede service en een goed bedrag voor de woning. En ook nog een geen bijkomende kosten. Ik raad Snelhuisverkopen.nl iedereen aan die zijn of haar woning voor een mooi bedrag wilt verkopen.