De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Investeren in vastgoed: hoe zit dat?

investeren in vastgoed

Wilt u graag investeren in vastgoed?Investeren in vastgoed klinkt erg leuk, maar wat komt er allemaal bij investeren in vastgoed kijken? Het kan lucratief zijn, maar het kost ook veel tijd en energie. In het begin gaat het vooral om passief investeren, dat vanzelf uitgroeit tot meer. Let goed op dat u dit goed in de gaten houd. Door te investeren in verschillende zaken, zal dit uiteindelijk rendement drukken. Daar bent u tenslotte naar op zoek. Om dit tegen te gaan bent u bij Waarde Vast aan het juiste adres. Zij weten precies waar zij op moeten letten en hoe zij u de juiste ondersteuning en support kunnen aanbieden. Afhankelijk van wat u wilt, kan uitbesteden, wordt er een plan van aanpak doorgesproken.

huis beleggen

Het doel van investeren in vastgoed

Voordat u begint moet u eerst afvragen waarom u wilt investeren in vastgoed. Doet u het voor de maandelijkse cash-flow? Bent u misschien meer geïnteresseerd in het flippen (kopen, opknappen en verkopen) van vastgoed? Of ziet u het juist als een pensioen voorziening en wilt u later (een) afbetaald pand bezitten om te kunnen verkopen om van te leven? Er zijn veel verschillende strategieën met vastgoed mogelijk, allemaal met hun eigen voor- en nadelen. Waarde Vast helpt u graag met de ondersteuning die nodig is om de juiste keuzes te maken. Het maakt voor hen niet uit of het om een grote of kleine investering gaat.

vastgoed investeren

Investeren in vastgoed met kleine bedragen

Misschien wilt u investeren in vastgoed met kleine bedragen. Of wilt u wel de lusten maar niet de lasten van vastgoed? Dan kan het handiger zijn om via een crowdfunding site of private lening indirect in vastgoed te investeren. U kan ook vastgoedfondsen die (maandelijks) dividend betalen. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure huursegment. Weet u al precies waarin u wilt investeren? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op met Waardevast en zij gaan graag met u in gesprek. U kunt gemakkelijk contact opnemen via de website.