De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Kunstgras in de tuin laten leggen door een professional

Tegenwoordig zijn er steeds meer woningbezitters die het gebruik van kunstgras in de tuin overwegen. Aan het gebruik zitten verschillende voordelen! Denk aan het feit dat kunstgras ideaal is als bodem voor een zwembad, weinig onderhoud vergt en ook nog eens milieuvriendelijk is. Voor het onderhoud van een gazon met kunstgras hoef je immers geen pesticiden en meststoffen te gebruiken. Niet alleen binnen tuinen kan kunstgras gebruikt worden. Ook op een balkon of een dakterras komt kunstgras goed tot z’n recht. Hier vormt het kunstgras een speelplek voor je kinderen of een plek voor medewerkers om even kort te relaxen in de pauze. Kunstgras is immers veel zachter dan een betonnen of houten ondergrond.

Laat kunstgras in de tuin altijd leggen door een gespecialiseerde organisatie. Zo weet je zeker, dat het eindresultaat optimaal zal zijn! In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Redenen om kunstgras in de tuin leggen niet zelf te doen

Hoewel kunstgras in de tuin leggen geen hele lastige klus hoeft te zijn, is enige handigheid en ervaring hierin noodzakelijk. Je wilt bijvoorbeeld voorkomen dat het kunstgras niet strak op de ondergrond gelegd wordt. Een hobbelig kunstgras geeft de tuin niet alleen een rommelige uitstraling, maar kan ook voor ongelukken zorgen. De kans dat je spelende kinderen struikelen is in zo’n geval groter. Ook voor een goede afvoer van water op je kunstgras kan het verstandig zijn, om het kunstgras door een specialist te laten leggen.