De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Kwaliteit vind je bij Bouw-handel.nl

Ben jij opzoek naar een lichtkoepel of een stevige vlizotrap? Dan raad ik je aan om eens op de website van Bouw-handel.nl te kijken. Zij hebben de juiste kwaliteit in het assortiment en tevens hanteren zij aantrekkelijke prijzen. Deze prijzen zul je nergens anders vinden! Hierdoor heb ik er toen die tijd ook voor gekozen om bij dit bedrijf te gaan bestellen.

Verbouwing gestart

Nadat wij toen die tijd onze woning hadden gekocht, toen wisten wij dat er aardig verbouwd moest worden. Dit hebben wij dan ook meteen met beide handen aangepakt en zijn aan de slag gegaan. De zolder was al vrij snel verbouwd en hier kon ik beginnen om deze zolder in te richten als slaapkamer zijnde. Vervolgens was mijn man al verder gaan met het verbouwen van de eerste verdieping.

Bijna zover!

Aangezien alles ( wonderbaarlijk) verliep volgens plan, is mijn man op dit moment al bezig met de uitbouw op de begane grond. Hier merkte wij beide al vrij snel dat er weinig tot geen lichtinval is. Iets wat ik persoonlijk wel erg prettig vind om te hebben. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Bouw-handel.nl. Dit bedrijf weet immers maar al te goed wat je kunt doen met te weinig licht in huis! Onze uitbouw is nu dankzij een perfecte lichtkoepel omgetoverd tot een prachtige ruimte om te zitten.