De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

LED Lampen

Led lampen van kwaliteit

Ben je op zoek naar een voordelige LED lamp? In Nederland vind je bij Lightexpert.nl de beste kwaliteit LED lampen voor de meest voordelige prijs. Bovendien heb je recht op 2 jaar tot 5 jaar garantie. Dit verschilt per merk lamp. Bij het merk Energetic heb je 2 jaar garantie en wanneer de LED lamp geïntergreerd is in de behuizing van de lamp heb je recht op 5 jaar garantie. Kortom, je je hebt hoe dan ook minimaal 2 jaar garantie.

De kracht van goede verlichting

Een woonkamer of slaapkamer kan direct veranderen van sfeer wanneer je andere lampen in de ruimte plaatst. De kamer krijgt een ander karakter en kan de sfeer koeler of warmer maken. Verlichting kan je helpen een ruimte mooier te doen maken, maar verlichting kan ook erg praktisch zijn. Mooi én praktisch is helemaal ideaal en deze lampen vind je uiteraard bij Lichtexpert.nl. LED lampen zijn helemaal van deze tijd. De LED lampen zijn duurzaam, geeft helder licht en je hoeft niet te wachten op de verlichting als je op de lichtknop gedrukt hebt. Je hoeft de lampen daarnaast zelden te vervangen omdat ze lang mee gaan.

Waar zie je LED lampen?

LED lampen zie je overal om je heen. Ze worden gebruikt in grote en kleine ruimtes, als spot maar ook als vloerlamp. De LED lampen zijn ideaal te gebruike als bouwlamp, als TL licht en je ziet ze ook terug in het verkeer. Lightexpert.nl heeft een groot aanbod aan LED lampen en armaturen. Deze armaturen zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Een LED lamp is kleiner dan andere lampen en is erg duurzaam. Het gemiddelde aantal branduren van een LED lamp is ongeveer 40.000 uur. Bovendien gebruik je minder stroom dan bij een andere lamp, zoals bijvoorbeeld een spaarlamp. Minder CO2-uitstoot zorgt voor een beter milieu en door een LED lamp te kiezen, draag je bij aan een schonere omgeving. Tegelijkertijd bespaar je veel geld en heb je een lagere energierekening.