De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Met vrijstaande pakketbrievenbussen hoef je niet meer aanwezig te blijven

industriele wandkasten

Meestal net als jij weg bent dan komt de pakketbezorger langs en omdat jij dan niet aanwezig bent wordt het weer meegenomen en de volgende dag wordt het pas weer aangeboden. Dat gebeurd keer op keer tot je het een keer echt zat bent en ervoor wil gaan zorgen dat jou dat niet meer overkomt. Met vrijstaande pakketbrievenbussen overkomt het jou niet meer dat jouw pakketje niet wordt afgeleverd doordat je er niet bent. Doordat pakketbrievenbussen in veel maten te koop zijn kun jij zelf bepalen welke grootte je gaat aanschaffen.

Hoe groot moeten vrijstaande pakketbrievenbussen zijn?

Je kunt vrijstaande pakketbrievenbussen in verschillende maten aanschaffen. Het hangt een beetje van de grootte af van de pakketten die je bestelt en ontvangt hoe groot jij de pakketbrievenbus nodig hebt. Als jij heel veel pakketjes op een dag ontvangt dan heb jij natuurlijk een grotere pakketbrievenbus nodig dan wanneer je er maar eentje ontvangt op een dag. Gelukkig zijn ze er in veel maten dus er zit er zeker wel eentje tussen waar jij wat aan hebt en die groot genoeg zal zijn voor jouw pakketjes.

Waarom een vrijstaande pakketbrievenbus?

Een pakketbrievenbus is veilig voor je pakketten, niemand kan bij jouw pakketjes dus niemand kan ze meenemen. Je hoeft niet thuis te blijven voor je pakketten, en ook niet bang te zijn dat je de pakketbezorger mist waardoor je een dag langer moet wachten tot je pakketjes weer komen. Een vrijstaande pakketbrievenbus kun je in een eigen gekozen grootte bestellen waardoor je er zeker van bent dat jouw pakketjes erin passen.

Wat voor soort pakketten kunnen erin geplaatst worden?

Het hangt heel erg af van welke pakketbrievenbus je bestelt, afhankelijk daarvan kun je kijken welke pakketjes erin passen. Dat is iets waar je goed naar moet kijken want iedere pakketbrievenbus heeft zijn eigen grootte en je wilt niet dat je een te kleine hebt geplaatst. Meet goed uit welke pakketbrievenbus je nodig hebt voordat je een verkeerde besteld.

Waar mag je een pakketbrievenbus plaatsen?

Een pakketbrievenbus kun je eenvoudig in je tuin plaatsen waar hij goed bereikbaar is voor de pakketbezorger. Als je het huisnummer erop plakt dan is het voor de pakketbezorger gelijk duidelijk waar hij moet zijn en waar hij het pakketje kan plaatsen. Jij hoeft dan niet thuis te blijven tot de pakketbezorger is geweest. Jouw pakketje zit veilig opgeborgen in de pakketbrievenbus en niemand kan bij het pakketje komen.

Breid het uit met accessoires 

Sommige pakketbrievenbussen zijn uitgebreider, er zit dan een camera in waarmee jij kunt zien wie jou een pakketje langs komt brengen. Je kunt ze ook nog uitbreiden met de nummers van jouw huis, als je die erop plakt dan is het een stuk persoonlijker al. Als je het helemaal af wilt maken dan zorg jij dat jouw pakketbrievenbus goed verlicht is zodat hij in het donker goed te vinden is voor de pakketbezorger. Je bent er dan helemaal zeker van dat jij geen pakketje meer zult missen.