De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Nieuwe palmboom kopen

Normaal gesproken ga je naar een tuincentrum toe als je een palmboom kopen wilt. Ik dus niet, althans niet meer sinds ik de webshop van mypalmshop.nl tegen ben gekomen.

Bij dit bedrijf is het namelijk mogelijk om zowel achter de computer alsmede in de kassen van hun planten te bestellen. Diverse soorten in het assortiment waaruit je eenvoudig kunt kiezen. Zelfs de kosten zijn hier een stuk aantrekkelijker vergeleken met wat ik elders had gezien. Voorheen ging ik altijd naar de tuincentrum toe als ik weer nieuwe planten voor in huis wil hebben. Pas als je bij de kassa bent, dan schrik je meestal hoeveel je moet afrekenen voor die paar planten wat je hebt gekocht. Omdat je toch al bij de kassa staat besluit je het maar te kopen, wél met spijt.

Online is zo 2017!

Waarschijnlijk heb jij het al wel in de gaten gekregen dat er meer bedrijven zijn die online gaan met de producten die zij verkopen. Dit had mypalmshop al vrij snel in de gaten en zijn hier in meegegaan. Dit resulteert in het feit dat zij prachtige palmbomen middels het internet verkopen. Ook nog eens door het gehele land!

Mocht jij dan net zoals ik graag op zoek zijn naar nieuwe planten. Wil jij hiervoor niet meer de deur uit gaan? Dan raad ik je echt aan om eens op de bovenstaande website te kijken!