De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Voor de beste steigers, ladders, trappen en klimmaterialen ga je naar Jesteigertje!

Ben je op zoek naar goede materiaal voor ladders, steigers, trappen of klimmaterialen? Kijk dan bij Jesteigertje.

Over Jesteigertje

Jesteigertje is een gespecialiseerde bedrijf op het gebied van leveren van omvangrijke steigers. Zo hebben zij een groot assortiment met veel verschillende materialen om te gebruiken tijdens het klussen. Daarnaast zijn ze ook de leverancier van de Lockhard, Alulift en rolsteigers. Deze producten zijn de meest veilige en makkelijke producten om op hoogte te kunnen werken zonder dat uzelf onveilig te voelen.

Mogelijk om zelf te bouwen?

U hoeft zich geen zorgen te maken dat het een hele klus is om de producten te bouwen. U kunt deze namelijk gemakkelijk zelf in uw eentje opbouwen zonder problemen. Tevens hoeft u zich ook geen zorgen te maken om op hoogte te werken, u hoeft namelijk niet te klauteren om naar boven te klimmen, u kunt namelijk gemakkelijk dankzij de accu omhoog gebracht worden.  Daarnaast heeft Jesteigertje ook een video op hun website, zodat u kunt kijken hoe gemakkelijk het gaat.

De producten van Jesteigertje

De producten van Jesteigertje komen rechtsstreek vanuit de fabriek, dus dat zorgt voor een snelle levering en een juiste prijs. Daarnaast kunnen de producten breed worden ingezet in de bouw, industrie en voor montage.

Ook zijn de producten geschikt voor mensen die als hobby schilderen of andere werkzaamheden op een grote hoogte, de producten zijn namelijk makkelijk te besturen en geschikt voor bijna iedere hoogte. Daarnaast voldoen de producten aan de wettelijke eisen.