De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Wat is een gobo?

Wil je een gobo laten maken? Een gobo is een metalen of glazen dia die geprojecteerd wordt in een ruimte. Een gobo staat voor go black out en wordt vooral gebruikt in de film- en theaterbelichting. Hoe werkt het? Een gobo wordt in de kast van een schijnwerper geplaatst om een lichtbundel te vervormen. Op deze manier wordt er een voorstelling geprojecteerd. Je kunt kiezen uit verschillende soorten gobo’s. Je kunt er ook voor kiezen om een gobo zelf te ontwerpen. Deze worden voor jou op maat gemaakt zodat je ze kunt gebruiken voor allerlei doeleinden.

Laat een gobo op maat maken

Met een gobo kun je een unieke sfeer in een ruimte creëren. Wat dacht je van een gobo met de naam van jou en je kersverse man of vrouw tijdens de bruiloft? Of een gobo voor je verjaardag in de ruimte die je hebt gehuurd voor een groot feest? Een gobo zorgt voor een bijzondere extra die een feestje helemaal afmaakt. Je kunt een gobo op maat laten maken, maar je kunt er ook voor kiezen om een van de standaard mogelijkheden te laten bewerken. Je kunt kiezen uit twee soorten populaire coatings: mat grijs en glans zwart. 

Je bepaalt voor een groot gedeelte zelf hoe de gobo eruit moet komen te zien. Wil je een hart met jouw en je partners naam erop of kies je voor een eenvoudig maar mooi design? Je kunt ook zelf aan de slag gaan en een mooi design ontwerpen. Een gobo wordt voor jou op maat gemaakt.