De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Wil je een gemetselde muur?

3D Wandpanelen

Wanneer je voorheen het uiterlijk van een gemetselde muur binnen of buiten wilde hebben, dacht je automatisch aan steenstrips. Veel werk met het plakken van de strips op de muur, dan hebben we het nog niet over het voegen van de steenstrips gehad. Gelukkig zijn er tegenwoordig manieren, die hetzelfde perfecte resultaat geven. 3d wandpanelen zien eruit als een echte gemetselde muur, alleen zijn de panelen eenvoudig aan te brengen en hoef je niet achteraf te voegen om een realistisch resultaat te krijgen. De wandpanelen zijn zeer licht van gewicht om te monteren.

Vervaardigt van EPS materiaal

Een groot voordeel van de 3d wandpanelen is dat de panelen zeer licht van gewicht zijn, ze zijn namelijk gemaakt van EPS materiaal. In de wandelgangen wordt dit ook wel piepschuim genoemd, makkelijk om mee te werken en eenvoudig om op maat te maken. Door gebruik te maken van een stanleymes of een handzaag met een fijne tand zijn de panelen snel en netjes op maat gemaakt. Omdat de afgewerkte voorkant van zand en cement is, denk je dat je te maken hebt met een echt stenen muur wanneer je de panelen aangebracht hebt. 

3D Wandpanelen

Ga voor een decoratieve schutting

Heb je in de tuin een betonnen schutting die er wel erg saai en grijs uitziet, met 3d wandpanelen kun je deze schutting er heel anders uit laten zien. Het voordeel van de panelen is ook, dat je na het impregneren ervan ze buiten uitstekend zijn te gebruiken. Regen, zon, of UV licht is geen probleem, door het impregneren blijven de panelen goed beschermd en mooi van kleur. Breng je de panelen aan in halfsteensverband, dan werk je direct kleine oneffenheden weg bij de naden voor een nog beter en mooier resultaat. Op de website van aydodeco.nl vind je de panelen voor de wand.