De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Altijd een schone tafel

leren onderzetters

Heb je er ook een hekel aan als je tafel binnen de kortste keren onder de kringen zit van de glazen of kop en schotels, naast dat het een lelijk gezicht is kan het vocht ook in een houten tafel trekken. Ook wanneer je een kopje van het schoteltje pakt, en deze blijft plakken is een vervelend geluid. Door gebruik te maken van leren onderzetters ben je direct van dit probleem af, de tafel blijft schoon en je hebt geen irritant geluid meer van de glazen en kop en schotels.

Past bij iedere inrichting

Wat voor inrichting je ook hebt, de leren onderzetters passen bij zowel een landelijk als een modern interieur. Het  natuurlijke materiaal wat gebruikt is zorgt voor een warme tint, en ook meer sfeer in je woonkamer. Met de vormen heb je ook de keus uit een ronde of vierkante, heb je een strak en modern interieur dan past een vierkant exemplaar goed op tafel. Ben je wat meer traditioneel dan is een ronde onderzetter leuk om op tafel te gebruiken.

leren onderzetters

Verschillende kleuren

Omdat de leren onderzetters te koop zijn in verschillende kleuren, vind je altijd wel een leuke kleur die past bij je interieur. Op deze manier maak je een geheel met de kleuren, voor het vervagen van de kleur hoef je niet bang te zijn. De onderzetters zijn namelijk eenvoudig schoon te houden met een vochtig doekje, de dranken zullen niet in de onderzetter trekken of vlekken achterlaten. Wordt de onderzetten ouder, dan zal je zien dat deze nog mooier wordt dan dat deze nieuw is.