De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

De badkamer renoveren

badkamer renoveren

Onze badkamer renoveren hebben wij door een erkend bedrijf laten doen. De naam van dit bedrijf is 040badkamers. Al een tijd liepen wij met het idee om onze woning een opknap beurt te geven. Maar meer dan erover nadenken gebeurde er niet. Wij waren wel naar verschillende bedrijven geweest en hadden offertes aangevraagd, maar eenmaal terug gekregen,. schrokken wij best wel van de prijs. Dit was destijds dan ook de reden geweest dat wij deze verbouwing even van ons af hadden gezet. 

Op een gegeven moment was ik aan het douchen toen er een tegel van de muur naar beneden viel. Hier schrok ik best wel van, maar gelukkig mankeerde ik niets. Meteen weer ons plan uit de kast getrokken en onze speurtocht verder gaan voortzetten.  badkamer renoveren

Badkamer renoveren door 040badkamers 

Wij hadden een tip van een goede vriend gekregen over dit bedrijf. Hijzelf had hun ook benadert om een klus uit te voeren en dit was allemaal prima verlopen. Het resultaat was ook erg mooi en daarom wilden wij wel meer over dit bedrijf te weten te komen. In eerste instantie hadden wij hier een offerte aangevraagd en deze beviel ons bijzonder goed. Nadat wij een afspraak hadden gemaakt kwam er een medewerker kijken. Hierop werd er een definitieve afspraak gemaakt om aan deze klus te beginnen.

Ondertussen zijn wij een half jaar verder en genieten elke dag van onze gerenoveerde ruimte. Hadden wij dit maar veel eerder gedaan, want het is nu elke dag genieten als je aan het douchen bent.