De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Decoratieve verlichting voor de hal.

Door de bescheiden afmetingen vaak verstoken van meubilair, verdienen de hallen bijzondere aandacht op het gebied van verlichting. Kunstlicht en armaturen zijn een van de beste manieren om deze doorgangsruimte te decoreren en karakter te geven en tegelijkertijd voor comfortabele verlichting te zorgen. Een hal versterkt door algemene halverlichting. De hal is een essentiële doorgang die de toon zet en algemene sfeerverlichting vereist. Het is aan te raden om hem te verlichten met een pendellamp of een plafondlamp afhankelijk van de beschikbare hoogte. Ons advies, kies armaturen in verhouding tot de grootte van jouw hal: niets meer gemist dan een enkele pendellamp in een lange hal! Een warme hal dankzij tafellampen Tafellampen geven we ook graag een warme noot naast algemene verlichting en onderstrepen een stijl: aarzel niet om je te laten verwennen door te vallen voor originele, design en elegante halverlichting volgens de gewenste sfeer.

Een hal gekleed in verlichting Moeilijk om een ​​hal te versieren: deuren, minimale breedte, zoveel beperkingen die de installatie van mooie meubels vaak verhinderen. Beste bondgenoten van deze ruimte: de verlichting die moet worden vermenigvuldigd om deze doorgangsruimte van energie te voorzien en de verlichting goed te verdelen. Plaats geen enkele lamp, vooral niet als jouw hal lang is. Liever drie mooie ophangingen. Je kunt een van elke kleur kiezen voor een zeer pop-resultaat of alleen zwart voor een grafisch effect. Creëer ritme en geef een moderne uitstraling met een opeenvolging van design wandlampen die aan weerszijden kunnen worden geplaatst voor een beter effect op een gekleurde wand. Designsfeer gegarandeerd met een in mat nikkel uitgevoerde plafondlamp die ook als wandlamp kan worden geïnstalleerd.

Tip: voor een lange en smalle hal houden we van de spotrail die een zeer eigentijds lichtpad vormt dat effectief is om het plafond te accentueren en het perspectief te accentueren.

De hal is een van die ruimtes in huis die qua verlichting wel eens over het hoofd worden gezien. Als dit het geval is, corrigeer dan snel jouw fout, wetende dat u uw hal gemakkelijk net zo veilig als aangenaam kunt maken. Of het nu diffuus is door wandlampen, hanglampen, plafondlampen of spots, kies voor een licht dat zowel zacht als efficiënt is.

Halogeenlampen zijn vanuit dit oogpunt het meest geschikt. Zorg ervoor dat ze niet verblindend zijn. Leds kunnen voor zeer interessante decoratieve halverlichting zorgen, bijvoorbeeld in de buurt van de vloer. Maar houd er rekening mee dat ze op zichzelf geen significante praktische halverlichting zullen bieden.