De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Dekbedovertrekken van Walra

dekbedovertrek

Ben je op zoek naar een kwalitatief dekbedovertrek? Met het uitgebreide assortiment van van Walra verander je jouw slaapkamer in een klap in een oase van rust. Geniet van de heerlijk soepele stoffen, oogstrelende kleuren én de elegante designs. Kies bijvoorbeeld voor een wit dekbedovertrek voor een frisse, natuurlijke uitstraling, een romantisch dekbedovertrek of ga juist voor een opvallende print.

Elke woonstijl met een passende overtrek

Jij kan je bed helemaal met je slaapkamer laten matchen. Je overtrek van je bed kan een hele gezellige look in je slaapkamer geven. Basis kleuren zoals wit, zwart en grijs passen in vrijwel iedere slaapkamer en zijn makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een landelijke of natuurlijke slaapkamer. Wil jij dat je kamer echt opvalt? Dan moet je gaan voor een lekkere felle kleur of een leuk printje voor op je overtrek. Bekijk het aanbod overtrekken online en voeg hier een bijpassend hoeslaken aan toe om de nieuwe look in jouw slaapkamer compleet te maken. Of je nu op zoek bent naar een 1-persoons dekbedovertrek, een 2-persoons dekbedovertrek of een dekbedovertrek Lits-jumeaux, met een overtrekset van Walra ben je verzekerd van een ultiem ontspannen nachtrust. 

dekbedovertrek

Dekbedovertrek van satijn, linnen of katoen?

Behalve de kleur of het printje op de omtrek kan de stof waarvan het gemaakt is ook heel belangrijk zijn. Elk materiaal heeft zijn unieke eigenschappen die de kwaliteit van jouw slaapcomfort kunnen bepalen. Als je het namelijk snel koud hebt tijdens het slapen, kun je het beste een flanellen dekbedovertrek kopen. Deze houd je goed warm en zorgt voor een goede nachtrust. Maar heb je het dan weer snel warm in bed? Dan kun je het beste een katoenen overtrek nemen. Dit zorgt ook voor een goed beademde en vochtopnemend materiaal. Door de mooie glans van het satijnen overtrek is het perfect gemaakt voor een hotelsuite uitstraling. En het heeft ook nog is dezelfde uitstraling als katoen, dit zorgt er dus voor dat je lekker koel blijft in bed. Wil je toch een lekker duurzame overtrek? Dan kan je het beste gaan voor een Linnen overtrek. De stof van een Linnen overtrek is drie keer zo sterk als dat katoen is. Met gevolg dat dit dus ook langer mee gaat. Deze stof is er dan weer voor gemaakt als je lekker warm wilt slapen. Dit komt doordat het een vrij dikke stof is.

Uiteenlopende maten voor de overtrekken

Bij Walra heb je veel verschillende soorten maten dekbedovertrekken. Natuurlijk heb je eigenlijk al de 3 standaard maten. De 140×220 cm deze is gemaakt voor een normaal eenpersoonsbed. Dan heb je de 200×220 cm deze is voor een tweepersoonsbed. En dan als laatste heb je de 240×220 cm. Deze zijn gemaakt voor een nog groter tweepersoonsbed dan een normale tweepersoonsbed van 200×220 cm. Als je verder nog wilt checken met maten Walra heeft, check dan even de matenlijst van alle overtrekken. Zo kan jij de beste maten voor in je slaapkamer bed vinden.