De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Drukventielen gebruiken voor het kweken

Als je drukventielen gebruikt, dan wordt het kweken wel een stuk leuker! Hier ben ik onlangs achter gekomen nadat ik mijzelf heb verdiept in het kweken. Zelf kweek ik al een kleine tien jaar en dat blijft gewoon prachtig om te mogen doen. De zaadjes eerst laten ontkiemen om het vervolgens te gaan poten. Al met al een drukke hobby, maar ik beleef hier voldoende rust en plezier in.

Nu dat ik voor een paar jaar terug een kas heb gekocht heb ik mijn hobby wat uitgebreid. Meer soorten groenten en fruit is erbij gezet en heb er zelfs voor gekozen om ook kruiden te gaan kweken. Enorm veel planten te vinden in de kassen en dat is prachtig. Echter zoek ik nu alleen nog een manier om de planten op de juiste manier water te geven.

Online gezocht naar drukventielen

Zelf heb ik al een CNL slang in de kas hangen die ik gebruik. Daar wilde ik nog goede drukventielen voor zien aan te schaffen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om online te gaan zoeken. Ditmaal kwam ik terecht op de website van De Hobbykweker. Een geweldige webshop die echt alles in het assortiment heeft waar je naar opzoek bent!