De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Een bedrijfsgebouw met een onbescheiden inboedel? Dat heeft bewaking nodig!

camerabewaking

Als ondernemer heb je het eigenlijk altijd druk. Is het niet met het ontwerpen van strategische plannen voor je bedrijf, dan is het wel met het dagelijkse reilen en zeilen. Druk of niet, zaak is om de prioriteiten in de gaten te blijven houden. De veiligheid en bedrijfszekerheid vallen zeker onder de belangrijkste prioriteiten. Zeker als je bedrijf groeit en daarmee de inboedel van je bedrijfspand steeds meer waard wordt, kan op een gegeven moment die veiligheid in het geding komen. Want we weten het maar al te goed: helaas trekken kostbare goederen vaak criminelen aan die het dan dus gemunt hebben op het stelen van deze objecten. De kans op inbraak verkleinen is gelukkig wel mogelijk. Camerabewaking is hierbij een van de meest effectieve methoden.

camerabewaking

Van welke pluspunten profiteer je wanneer je je pand met camera’s bewaakt?

Met camerabewaking die op strategische punten in en rond je bedrijfsgebouw is aangebracht profiteer je hoe dan ook van de volgende twee reusachtige voordelen:

• Wanneer je camera’s in en rond je pand ophangt, dan gaat daar ten eerste een preventieve werking van uit. Potentiële inbrekers worden vaak al snel ontmoedigd als ze camera’s zien hangen. Belangrijk uitgangspunt voor hen is en blijft namelijk de afweging hoe makkelijk je ergens binnen komt bij een zo klein mogelijke kans om later gepakt te worden.

• Mocht er toch bij je ingebroken zijn, dan kun je door middel van videobeelden de pakkans van de inbreker enorm vergroten.

camerabewaking