De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Een energiezuinig bubbelbad kopen bij Bodyfit

Energiezuinige spa

Een energiezuinig bubbelbad kopen, dat is wat ik wilde. Een bubbelbad is pure luxe en ontspanning maar ik wil geen torenhoge energierekening. Niet voor mijn portemonnee maar ook niet voor het milieu. Gelukkig zijn er ook duurzame spa’s en bubbelbaden te koop.

Een energiezuinig bubbelbad kopen: volop keuze

Zo kun je een energiezuinig bubbelbad kopen bij Bodyfit. Hier vind je de meest energiezuinige spa’s. Wat zorgt ervoor dat deze bubbelbaden zo weinig energie verbruiken? De bubbelbaden beschikken over een full foam isolatie en een geïsoleerde afdekking waardoor de warmte beter wordt vastgehouden. De warmte blijft dus in de spa en vervliegt niet. Hierdoor kun je heerlijk genieten van je warme bubbelbad, zonder dat het ontzettend veel energie kost.

Een energiezuinig bubbelbad kopen

Duurzaam door regelmatig onderhoud

Naast energiezuinig zijn de bubbelbaden van Bodyfit ook duurzaam. Zo kunnen de bubbelbaden geleverd worden met zonnepanelen en kunnen ze aangesloten worden op de centrale verwarming. Bovendien gaan de bubbelbaden lang mee wanneer je zorgt voor regelmatig onderhoud. De bubbelbaden zijn onderhoudsarm maar natuurlijk is het wel belangrijk om regelmatig schoon te maken en de filters te vervangen. Voor de hygiëne, veiligheid en het behoud van je bubbelbad. Je kunt het onderhoud van je bubbelbad ook uitbesteden aan Bodyfit. Wanneer je een onderhoudscontract afsluit, zorgt Bodyfit voor al het benodigde periodieke onderhoud. Zo kun je zelf heerlijk gebruik maken van je bubbelbad en heb je geen omkijken naar het onderhoud.

Duurzaam bubbelbad

 

Bodyfit, de specialist op het gebied van wellness

Wil je ook een energiezuinig bubbelbad kopen? Breng dan eens een bezoek aan Bodyfit. Bodyfit is de specialist op het gebied van wellness. Je kunt hier niet alleen terecht voor bubbelbaden maar ook voor zwembaden, sauna’s, stoombaden en infraroodcabines. Laat je adviseren in de ruime showroom door een van de deskundige medewerkers. Je vindt de showroom van Bodyfit in Zeewolde.