De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Een jacuzzi kopen: waar moet je op letten

Bubbelbad

Wil jij ook een jacuzzi kopen? Lees dan snel verder want hier lees je waar je allemaal op moet letten. Een jacuzzi is natuurlijk een fraaie aanvulling in je tuin en het maakt dat je jouw ontspanning dichtbij huis kunt zoeken. Goed voor lichaam en geest.

Jacuzzi kopen

Een jacuzzi kopen die bij jouw wensen past

Maar wat is nu belangrijk bij het jacuzzi kopen? Het belangrijkste is dat de spa voldoet aan jouw wensen. Afmetingen zijn belangrijk, hoeveel ruimte heb je in je tuin maar ook met hoeveel personen wil je er gebruik van maken. Daarnaast zit er ook verschil in de jets en de plaatsing hiervan. Wil je een complete hydromassage of juist op bepaalde plekken? Bovendien moet de jacuzzi binnen je budget passen. Een goed advies is dus belangrijk. Ga dus naar een speciaalzaak of erkende dealer zodat je weet dat je goed advies krijgt. Zij zijn de specialist, kennen het assortiment en kunnen je op basis daarvan adviseren zodat jij de beste keuze maakt.

Spa

Energiezuinige spa’s

Ga je een jacuzzi kopen, dan moet je ook rekening houden met het energieverbruik. Voor het milieu maar ook voor je eigen portemonnee. Er zijn energiezuinige spa’s op de markt die goed geïsoleerd zijn en goed afgedekt kunnen worden. Dat zorgt ervoor dat de warmte goed in de jacuzzi blijft. Er zijn ook mogelijkheden om je spa aan te sluiten op je cv of zelf op zonnepanelen.

Onderhoud

Als laatste is het onderhoud van belang. Filters moet je regelmatig controleren en schoonmaken en ook een met regelmaat vervangen. Kun je dit eenvoudig zelf? En zijn de filters gemakkelijk te krijgen? Is er bijvoorbeeld een webshop zodat je het gemakkelijk online kunt regelen?

Kortom, er is genoeg om rekening mee te houden wanneer je een jacuzzi gaat kopen. Belangrijkste is dat je je goed voor laat lichten.