De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Een mooie hefschuifpui.

huis kopen Apeldoorn

Verbind buiten met binnen door een hefschuifpui van Kozijnshop. Hiermee bespaart u op uw energierekening en u bespaart ruimte. De hefschuifpui zorgt ervoor dat warmte binnen blijft waardoor de verwarming minder hard hoeft te werken. Ze beschikken namelijk over heel goede waarden als het gaat om warme- en geluidsisolatie. Dit zorgt voor minder kosten van uw energierekening. Daarnaast zorgt een hefschuifpui ervoor dat er ruimte wordt bespaard. Een normale deur zou naar binnen of naar buiten moeten klappen. Dit kost ruimte, die bespaard wordt met een hefschuifpui. Naast de functionele pluspunten geeft het ook een elegante uitstraling.

Hefschuifpui op maat.

Een hefschuifpui zal precies moeten passen bij uw ruimte. Bij Kozijnshop hebben we een breed assortiment met diverse uitvoeringen. We maken uw hefschuifpui dan ook op maat. Deze zijn standaard voorzien van HR++ glas. Mocht u toch HR+++ glas willen, kunnen we dat voor u regelen. Dit is driedubbel glas, waardoor de binnenruimte warmer zal zijn. Dit biedt grote voordelen voor uw energierekening.

Doe inspiratie op in onze showroom

In onze showroom zijn alle soorten hefschuifpuien te bezichtigen. Daarnaast is ons enthousiaste personeel aanwezig om u van informatie en inspiratie te voorzien. We gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden. Zo kunt u inspiratie opdoen voor uw eventuele eigen schuifpui.