De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Een picknicktafel van hardhout kiezen?

Een picknicktafel is natuurlijk een ideale tafel voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner! Ook kunt u er prima gebruik van maken wanneer u gewoon wat wenst te drinken met het gezin, vrienden of familie. Als u een picknicktafel wenst aan te schaffen dan is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Gaat u bijvoorbeeld voor een picknicktafel hardhout?

Welke picknicktafel gaat u kiezen?

Een picknicktafel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen op het gebied van afmetingen, kwaliteit en materialen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om er een aan te schaffen van de materialen plastic, aluminium of hout. Aan deze opties zitten zeker een aantal voor- en nadelen vast waar u rekening mee dient te houden.

De goedkoopste picknicktafels worden gemaakt van grenen- of steigerhout. Dit zijn dan ook de picknicktafels die wat minder zijn wat betreft de kwaliteit en daardoor een stuk minder lang meegaan. Een picknicktafel van douglas hout biedt bijvoorbeeld al een stuk meer kwaliteit. De beste picknicktafels worden gemaakt van eikenhout en deze worden door de meeste mensen ook als ‘de mooiste’ bevonden.

Kiezen voor een hardhouten picknicktafel

De picknicktafel hardhout is zeker een populair, duurzaam en zeer kwalitatief model. Dit soort picknicktafels zijn extra stevig zodat ze niet zo snel kapot gaan. U kunt er dus vanuit gaan dat deze tafels extra lang meegaan ten opzichte van minder kwalitatieve modellen.

Zeker als een hardhouten picknicktafel geolied wordt geleverd dan kunt u wel een levensduur verwachten van maar liefst 20 jaar. Natuurlijk heeft kwaliteit een prijs, maar gezien de kwaliteit, de levensduur en de uitstraling betaald het zich zeker terug.

Countrywood uit Almelo biedt een mooi assortiment aan picknicktafels. Dit bedrijf staat voor een degelijke kwaliteit en biedt daarom ook zeker hardhouten picknicktafels aan binnen het complete assortiment. Naast picknicktafels bieden zij o.a. ook nog eettafels, tuinhuisjes, tuinsets, buitentafels, speeltoestellen, parkbanken, boombanken, barsets en overkappingen aan.