De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Een zeer stijlvolle afwerking van je vloer bereik je met eenmicrocement in Amsterdam

Indien je op zoek bent naar een manier om je vloer af te werken met een mooie coating en je vooral eens wat anders wilt dan hout of laminaat, dan kun je kiezen voor microcement in Amsterdam van Erik Spakman. Microcement wordt al zo’n 20 jaar toegepast in Argentinië. Maar het is de laatste paar jaar ook in Europa steeds populairder geworden. Het is wat dat betreft dan ook goed om te kijken naar de verschillende opties die je hebt met microcement in Amsterdam. Omdat het zo nieuw is, is het zeker geen recept voor een vloer die al jarenlang wordt toegepast. Daardoor heeft het ook nog niet z’n charme verloren. Een laminaat vloer is zo ontzettend standaard, dat het eigenlijk gewoon een volledig uitgekauwd recept is. Als je een woning binnenloopt waar laminaat op de vloer ligt, dan is er geen enkel gebied in je hersens dat oplicht. Althans, niet meer dan strikt noodzakelijk is om je door de kamer te bewegen en te communiceren met de bewoners. Maar als er microcement in Amsterdam op de vloer zou liggen, dan zou je dat als iets nieuws en opzienbarends ervaren. De hersengebieden die actief worden bij emoties als verwondering en nieuwsgierigheid, worden dan hyperactief. Om voor jezelf eerst te ontdekken wat voor een type vloer je kunt creëren met microcement in Amsterdam, kun je het beste alvast even een kijkje nemen op de site van erikspakman.nl. Omdat microcement in Amsterdam nog zo nieuw is, doe je er goed aan om via de site alvast even te kijken wat dit nou precies voor een materiaal is. Via de site kun je zien hoe dit cement eruit ziet en in wat voor ruimtes je het kunt gebruiken. Aan de hand van verschillende foto’s kun je je dan ook laten inspireren. Wie weet zie je een samenstelling van vloer, meubel en ruimte die je zelf ook wel wat lijkt. Je kunt vervolgens de vloer met microcement laten bewerken door de experts van Erik Spakman. Het is in die zin dan ook goed om te kijken naar de vloeren en de verschillende soorten die je eventueel in de woning op de werkplek kunt aanbrengen. Microcement kan zeker in een de woonkamer worden aangebracht, maar je zou het bijvoorbeeld ook in kleinere ruimte kunnen plaatsen zoals een toilet. Je kunt dan ook altijd in overleg met Erik Spakman gaan kijken of jouw wensen voor wat betreft een vloer van microcement in Amsterdam.

Laat de vloer van microcement in Amsterdam plaatsen door Erik Spakman

Als je meer wilt weten over de microcement vloer, dan kun je zoals gezegd terecht op de website van erikspakman.nl. Hier kun je meteen zien wat je mogelijkheden zijn. Mocht je vervolgen graag willen weten wat de kosten zijn voor een vloer van microcement in Amsterdam en het aanbrengen van deze vloer, dan kun je contact opnemen met de experts van Erik Spakman. Je kunt dan direct ook een offerte aanvragen op basis van het maatwerk dat voor jouw specifieke geval geleverd zal worden. 

Bekijk het assortiment op de website

Naast een vloer of wand van microcement, kun je bij Erik Spakman nog andere vloeren en wanden bestellen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Leemstuc
  • Metal stuc
  • Kalkverf