De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Eindelijk een beetje privacy met raamfolie

folie op ramen

Het kan erg vervelend werken, je zit op de bank, voor het raam, en iedere passant kijkt naar binnen. Op zich, vind ik het persoonlijk niet erg dat men mij lui op de bank ziet zitten, maar ik vind het wel hinderlijk dat ik ze ook allemaal zie. Het zit misschien in de alertheid van de mens ingebouwd, want telkens wanneer ik vanuit mijn ooghoeken maar ook iets zie bewegen, ga ik meteen op onderzoek uit. Daar gaat je vrije avond op de bank! Uiteraard zijn hier talloze oplossingen voor, en om toch nog een beetje mooi licht te behouden, koos ik voor raamfolie, in plaats van gordijnen. Licht in je huis is erg belangrijk, het zorgt voor een bepaald gevoel van vrijheid en van frisheid. Folie voor je raam is dan ook een uitstekend middel om toch dat licht te behouden, maar ook je privacy te waarborgen. Folie kan je makkelijk zelf aanbrengen, als je er maar aan denkt om dit secuur te doen. Je kent het misschien wel: iets ergens opplakken en dan later grote zuurstof bubbels zien, die eronder zijn gekropen. Dit kan je voorkomen door de handleiding goed op te volgen. 

meer privacy in huis

Online webshop

Ik koop mijn zeil altijd bij een bepaalde webshop, die op maat gemaakte designs verkoopt, tegen een vrij scherp tarief. Ook daar kon ik terecht voor raamfolie. Ik had het de volgende dag al in huis en kon daarmee meteen aan de slag. Je raam vetvrij maken, goed schoonmaken dus, en dan: plakken maar!

ramen afdekken