De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Extra ruimte om te leven

serre

Een serre is niet alleen perfect om langer en het hele jaar door van de tuin te genieten, ook creëer je extra ruimte om te leven. Je kunt het zien als een verlenging voor je woonkamer, waar je bij mooi weer de buitenlucht kunt voelen. De voorkant kun je naar wens uitvoeren met een schuifpui, of een glazen schuifpanelen. Voordeel van de panelen is dat je als ze dicht zijn, nog een open zicht hebt zonder staanders. Naar wens kun je de uitbouw isoleren en voor de winter comfortabel maken.

serre

Kies een model naar wens

Aan de hand van de stijl van je woning kun je een passende serre kiezen, er zijn drie soorten modellen in het assortiment bij verasol.nl te vinden. Omdat ze gemaakt worden van aluminium, zijn grote onderspanningen mogelijk zonder extra staanders te plaatsen. Hierdoor krijg je prachtige oppervlakken van glas, gegarandeerd een prachtig en open zicht je tuin in. Neem daarbij de mogelijkheden te genieten in de zomer, en je hebt een luxe uitbouw waarvan je zomer en winter geniet.

Extra opties

Wanneer je een serre laat plaatsen, heb je de kans om er extra opties bij te nemen die je nog meer comfort geven. Met de schitterende led verlichting kun je tot in de late uurtjes genieten in de zomer, maar met een terrasverwarmer is dit in de winter ook mogelijk. Wil je in de zomer niet de hele dag de zon in de uitbouw hebben, dan kun je dit voorkomen door zonwering te laten plaatsen. Geniet altijd met je vrienden en je gezin van de mogelijkheden met de mooie tuinkamer.