De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Gevelherstel nodig?

Voor gevelherstel ben je bij Dr.Vinyl aan het juiste adres. Dit bedrijf weet als geen ander van uw bouwval weer een paleisje te maken. Daar zijn wij inmiddels wel achter gekomen dat het aanzicht van een woning zeer belangrijk is. Wij hadden een tijd geleden ons huis in de verkoop staan en waren zelf op zoek naar een ander stekkie. Helaas lukte het niet om nieuwe kopers te vinden en dat was best wel raar. Binnen in onze woning hadden wij veel verbouwd en het leek ons geen probleem om dit huis snel te verkopen. Echter ging het in de praktijk er iets anders aan toe. Want natuurlijk kijkt men ook aan de buitenklant hoe een woning eruit ziet.

Bijzonder mooi gevelherstel laten uitvoeren

Eigenlijk hadden wij dit van tevoren al moeten laten uitvoeren, maar daar hadden wij niet bij stil gestaan. Want het aanzicht van een woning is net zo belangrijk als het interieur. Meteen hebben wij hier Dr. Vinyl bij laten komen. Een bedrijf die weet hoe dit soort klussen aangepakt moeten worden. Het is zelfs mogelijk om materialen zoals aluminium, harde kunststoffen, hout en stoffen materialen te laten herstellen.

Inmiddels ziet ons huis er als een paradijsje uit, zal er haast willen blijven wonen. Nu hebben wij de gevel helemaal weer stralend wit laten maken. Ook een gedeelte kunststof schroten hebben wij laten vervangen voor nieuwe.  Het ziet er allemaal prachtig uit en zijn dan ook zeer tevreden over Dr. vinyl. Nieuwsgierig naar dit bedrijf, bekijk de website, of vraag een offerte aan.