De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Goede elektricien in Best

elektricien Best

Dankzij de elektricien in Best kunnen wij weer normaal eten koken. Onlangs hebben wij onze keuken gerenoveerd. Wij hebben nieuwe apparatuur hiervoor gekocht en ook de indeling is helemaal anders. Hiervoor moesten wij diverse stopcontacten verleggen of opnieuw aansluiten. Om dat mijn man best wel handig is, hebben wij deze klus helemaal zelf gedaan. Op deze manier dachten wij geld uit te kunnen sparen voor eventueel andere klussen.

Alles leek vlot te verlopen, alleen toen wij dachten dat wij klaar waren met klussen, begonnen de problemen pas. Want wij kregen alles wat elektrisch was niet aan de praat.

Storing verholpen door de elektricien in Best

Nadat wij naar de 040 elektricien hadden gebeld, kwam er meteen een monteur langs. Deze heeft gekeken waar het probleem zat en dat ook kunnen verhelpen. Op de één of andere manier was de elektra niet goed aangesloten en daarom deed niets het in de keuken. Mijn man was toch niet zo handig op het technische gebied.

Snel was deze storing verholpen en daar waren wij erg tevreden over. Ook de prijs die wij hiervoor moesten betalen was ver binnen ons budget. Omdat er een ander klusproject gaat aankomen, hebben wij meteen dit bedrijf in handen genomen. Vooral op het gebied van elektra aansluiten hebben zij veel meer ervaring en daarom geven wij dit liever uit handen.