De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Het beste hoveniersbedrijf in Arnhem

logo schouten hoveniers

Wil je jouw droomtuin tot werkelijkheid maken en ben je daarom op zoek naar een goed hoveniersbedrijf Arnhem om zo een professioneel team te vinden die jouw tuin aan kan leggen volgens al jouw persoonlijke wensen? Dan ben je bij schouten Hoveniers aan het juiste adres.

Een gepassioneerde en ervaren team 

Het team van Schouten Hoveniers bestaat uit een gepassioneerd en ervaren team die beschikt over de benodigde ervaring en kennis om jouw droomtuin tot werkelijkheid te maken. Op de website van Schouten Hoveniers zijn een aantal afbeeldingen vinden van de tuinen die zijn in de loop van de jaren hebben aangelegd. 

renovatie na

Een vrijblijvende offerte en een kennismakingsgesprek  

Als de informatie die op de website van Schouten hoveniers te vinden is jouw aanspreekt kun je gemakkelijke en vrijblijvende offerte via de website opvragen. Wanneer deze offerte jouw aanspreekt zal er een kennismakingsgesprek in worden gepland waarin je jouw persoonlijke wensen voor een droomtuin verder uit zal leggen. Na dit kennismakingsgesprek zal een ontwerpen een ontwerp maken zodat je een indicatie krijgt van de tuin die wordt aangelegd. 

Zeer veel tevreden voorgaande klanten 

In de loop van de jaren heeft het team al erg veel mensen blij mogen maken met een nieuwe tuin. Op de website van Schouten Hoveniers zijn een aantal afbeeldingen te vinden de voorgaande tuinen die het team heeft aangelegd zodat je de kwaliteit van het opgeleverde werk kunt zien. Je kunt het onderhoud van de tuin tevens ook door deze hoveniers uit handen laten nemen.