De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Hier kun je een goede wc kopen

wc kopen

Het is zo ver. Je gaat verhuizen naar je nieuwe of zelfs eerste woning. Misschien ga je wel niet verhuizen, maar ben je gewoon toe aan een vernieuwd uitzicht in de omgeving waar jij elke dag bent. Het is dus tijd om de toiletruimte of badkamer te renoveren. Daar hoort ook een nieuwe wc kopen bij. Wellicht zou je dan eens een kijkje moeten nemen bij Toiletmarkt.

Toiletmarkt.nl is een online winkel voor wc’s en alles wat daar mee te maken heeft. Zelfs als je het op zijn Frans wil doen en graag na de grote boodschap een schoon achterwerk wilt zal Toiletmarkt wel wat voor je hebben. Mocht je dan ook daar een wc kopen voor drie uur ‘s middags, dan is hij morgen al in huis!

Leuke toilet accessoires

Als je een nieuwe wc kopen gaat, zal je ook nieuwe toilet accessoires willen aanschaffen die bij de frisse uitstraling aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan een wat modernere wc-borstel in plaats van dat oude plastic ding. Toiletmarkt.nl heeft dan een aantal creatieve opties om jouw toiletruimte luxer en slimmer te maken.

Als je een hangend toilet neemt met een inbouwreservoir, dan krijg je de maken met een hol framewerk waar de wc aan komt te hangen. De zijkanten van dit framewerk zijn vaak leeg, terwijl dit prima te benutten is. Het is dan ook aantrekkelijk om jouw voorraad toiletrollen in een speciale toiletroldispenser te bergen welke je inbouwt in het framewerk. Een andere optie is om de toiletborstel met zijn houder te verbergen in een geheim vak in het framewerk. Hier kun je dan bijvoorbeeld een deurtje met een klikmechanisme voor plaatsen.