De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Hout voor je verbouwing

Limtrade

Wat je ook wilt verbouwen binnen of buiten je woning, hout is eigenlijk onmisbaar. Voor veel constructies is er hout nodig, om dit later af te werken met bijvoorbeeld gipsplaten of andere plaatmaterialen. Met vurenhouten balken maak je de stevigste constructies voor wanden en plafonds, de verschillende formaten maken het mogelijk dat de balken voor verschillende constructies te gebruiken zijn. De balken zijn mooi glad geschaafd zodat je niet je handen openhaalt van de splinters.

Limtrade

Verschillende formaten en lengtes

Wat voor formaat vurenhouten balken je ook nodig hebt, naast de standaard maten bij limtrade.nl verzorgen zij ook afwijkende maten op aanvraag. Op deze manier weet je zeker dat je een mooi bouwwerk kunt maken hoe groot ook, wil je bijvoorbeeld een dakraam inbouwen en moet je daarvoor een regelwerk maken? De vuren balken komen dan perfect van pas om dit te realiseren. In de webshop vind je de verschillende formaten die direct geleverd kunnen worden. Wil je liever het hout ophalen in de werkplaats, dit is natuurlijk ook mogelijk. 

Kwaliteiten van houten balken

Ben je aan het verbouwen en maak je gebruik van vurenhouten balken dan wil je wel kwaliteit gebruiken, voor een regelwerk is het bijvoorbeeld belangrijk dat de balken wel recht zijn en niet krom en getordeerd. Limtrade.nl heeft goede kwaliteit hout waardoor je altijd een mooi en strak regelwerk hebt, eenmaal afgewerkt kun je er niet meer aan veranderen. Alle latten en balken zijn voorzien van het FSC keurmerk, wil je weten wat dit precies inhoudt kunnen de medewerkers dit exact aan je uitleggen.