De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Inbraakschade herstellen

Inbraakschade herstellen

De kriebels lopen nu nog over mijn rug toen ik moest bellen naar de slotenmaker om onze inbraakschade te herstellen. Wat begon als een zeer gezellig avondje uit, eindigde in een nachtmerrie. Midden in de nacht kwamen wij bij ons huis aan. In eerste instantie hadden wij niks in de gaten. Maar toen mijn man de sleutel in het sleutelgat wilde doen, kregen wij het besef dat er al iemand ons voor was geweest. Niet met een sleutel, maar met een koevoet. De voordeur was uit zijn voegen getrokken en viel om toen wij de sleutel wilden omdraaien. Wat er op zo een moment door mij heen gaat kan ik hier niet beschrijven, maar ik was in alle staten.

De Haagse Slotenmaker heeft ons zeer goed geholpen

Als eerste hebben wij de politie gebeld, om de sporen veilig te laten stellen. Ook durfden wij zonder hun niet naar binnen lopen, er zal nog maar iemand zijn. Nadat de politie was geweest is de slotenmaker aan de slag gegaan. Gelukkig hebben zij een spoed dienst en kwamen meteen nadat ik had gebeld. I eerste instantie werd er een noodoplossing gemaakt, in ieder geval dat wij onze woning konden afsluiten om de nacht door te komen.

Dankzij de enorm goede hulp van De Haagse Slotenmaker, konden wij een beetje tot rust komen. Gelukkig was er niet veel weg, maar de schrik zat er goed in. Op een zeer professionele manier is ons slot vervangen.