De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Inrichting klein balkon

loungebank balkon

Beschik je over een klein balkon? Ook op een klein balkon is het realiseren van een fijne plek mogelijk. Wil je je balkon graag leuk, comfortabel en stijlvol inrichten? Lees snel verder voor tips zodat je balkon binnen korte tijd een fijne plek wordt.

Goede en comfortabele tuinmeubelen

Het is goed om een tuinset te hebben, bestaande uit een tafel en een setje stoelen. Eventueel is een tuinset die je in kan klappen een goed idee. Een inklapbaar setje zorgt ervoor dat je na gebruik je tuinset eenvoudig op kan klappen, en dit bespaart natuurlijk veel ruimte.

Naast ruimte is comfort op een klein balkon een fijn gegeven. Maak bijvoorbeeld gebruik van een fijne loungebank op je balkon. Een loungebank balkon bestaat uit een heerlijk zitgedeelte inclusief kussens om het comfort te verhogen. Loungebanken zijn in diverse afmetingen en varianten beschikbaar, zodat ook een klein balkon hier ruimschoots van kan profiteren. Naast de kussens voor je loungeset kan je ook de stoel van een bistro tuin set op je balkon voorzien van kussens. Door gebruik te maken van kussens ontstaat een knus en behaaglijk gevoel.

loungebank balkon

Privacy op je balkon

Als je besluit lekker op je balkon te gaan zitten is privacy erg fijn. Je kan gebruik maken van een balkon afscherming gemaakt van diverse materialen. Kies bijvoorbeeld voor een balkon afscherming gemaakt van klimop of diverse plantjes. Op deze manier voorzie je je balkon van groen en tegelijkertijd zorg je voor privacy. Naast plantjes zijn er schermen van bamboe of hout beschikbaar. Door te kiezen voor natuurlijke materialen help je het milieu ook een handje mee.

Sfeer op je balkon

Maak gebruik van decoratie en accessoires om je balkon te voorzien van een fijne uitstraling. Denk aan heerlijk warme plaids voor in de avonduren, kussens van zachte materialen en accessoires voor op tafel. Je tafel kan je voorzien van kaarsjes en lampjes. Het licht op tafel zorgt voor een sfeervol geheel en maakt je balkon compleet. Geniet op deze manier van een prachtige zonsondergang. Naast kaarsjes en lampjes, zijn lantaarns een leuk item om te gebruiken op je balkon.