De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

LED sfeerverlichting

In de toekomst zal iedereen LED verlichting gaan gebruiken is de verwachting. LED verlichting is milieuvriendelijk en energiebesparend. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld dat LED lampen niet heet worden, niet flikkeren, volledig recyclebaar zijn en een beter gerichte lichtbron heeft. Inmiddels heeft de LED lamp zich sinds de komst ervan ook ontwikkeld en is er volop keuze in LED sfeerverlichting op de markt.

Waar koop ik de beste LED sfeerverlichting

Bij de webwinkel www.delampjesfabriek.nl kan je heel veel soorten, maten en kleuren LED verlichting kopen. Er is voor elk interieur wel iets te vinden, van chique tot stoer tot speels. Je vind hier tafellampen, hanglampen, fittingen, snoeren en keramiek lampen. Keramiek lampen zijn bijvoorbeeld leuk voor een kinderkamer.

De lampjesfabriek?

Dit bedrijf begon in 2014 in Maassluis als jong en innovatief bedrijf dat zelfgemaakte lampen verkocht. Nu is er ook een webshop waar je het volledige assortiment op je gemak kan bekijken en eenvoudig kan bestellen. Hun uitgebreide aanbod en scherpe prijzen maken deze winkel tot een goede keuze.

Informatie en contact

Telefonisch zijn zij te bereiken van negen tot vijf uur op werkdagen via het nummer 085-1302268. Een e-mail sturen kan via klantenservice@delampjesfabriek.nl en via de website www.delampjesfabriek.nl kan je een Whatsapp bericht versturen

De winkel is onderdeel van Luminix BV en is gevestigd op de Nijverheidsstraat 2D te Maassluis. Op de pagina Klantenservice vind je informatie over de betaalwijze, je bestelling, veelgestelde vragen, garantie, voorwaarden…enzoverder. Bij een bestelling van 75 euro of meer betaal je geen verzendkosten.