De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Loodgieter Geldrop raad ik aan iedereen aan

loodgieter geldrop

Laatst heb ik loodgieter Geldrop voor het eerst ingeschakeld toen er een grote lekkage in de kelder was. Ik ontdekte de lekkage toen ik een week geleden al vroeg wakker was. Ik besloot even naar beneden te gaan. Toen ik in de keuken stond hoorde ik een vreemd druppend geluid wat ik eerst niet thuis kon brengen. Ik besloot even rond te kijken en kwam erachter dat het geluid uit de kelder kwam. Toen ik het licht aan knipte zag ik gelijk wat er aan de hand was, een van de leidingen was gesprongen en het water drupte eruit. Omdat ik even niet zo goed wist wat ik moest doen, besloot ik mijn man te waarschuwen.

Klussen

Kies ook voor loodgieter Geldrop

Mijn man zocht op internet naar een telefoonnummer en belde loodgieter Geldrop met de vraag of hij direct langs zou kunnen komen. Wij waren blij om te horen dat hij binnen twintig minuten bij ons thuis kon zijn. Toen de deurbel ging, deed ik direct de deur open. Een vriendelijke man liep met mij mee naar de kelder om het probleem te bekijken. Hij zag gelijk wat er mis was en vertelde mij dat hij dat zo opgelost had. Dat stelde mij echt gerust, want ik was gelijk van het ergste uitgegaan.

Klussen

De lekkage was snel opgelost

De loodgieter uit Geldrop ging direct aan de slag en binnen een uur was de hele lekkage gedicht en het probleem opgelost. Mijn man en ik waren heel erg blij dat hij zo snel kon komen die ochtend. Mochten wij in de toekomst nog een keer last hebben van een lekkage, dan zullen wij hem zeker weten weer inschakelen. Wij zijn heel erg tevreden over zijn snelle werk en het is een hele vriendelijke man. Wij raden deze loodgieter aan iedereen aan!