De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Makelaar Lent, de beste makelaar van de regio!

Bij makelaar Lent verkoop en koopt u eenvoudig uw huis! Zonder al te moeite kunt u uw huis verkopen en een huis kopen. Wanneer u namelijk makelaar Lent inschakelt om voor u een huis te kopen of te verkopen kunt u dit met een gerust hart aan ze overlaten. Ze regelen alles voor u, van de taxatie tot het adverteren of zoeken en zelfs de financiële afhandeling wordt voor u geregeld. U wordt uiteraard tijdens de aankoop of verkoop wel op de hoogte gehouden van de vordering. Wanneer er iets veranderd wordt dit eerst overlegd voordat er stappen worden ondernomen. Wanneer u het ergens niet mee eens bent zal het dan ook niet gebeuren.

Mijn ervaring met makelaar Lent

Ik ben zeer te spreken over makelaar Lent, sinds 2 maanden heb ik nu mijn huis. Ik heb er niet naar om hoeven kijken. Ik ben op gesprek geweest en hierbij mijn wensen aangegeven. Hierna heb ik de bezichtiging gedaan en een akkoord gegeven voor de aankoop. De rest? Dat heeft makelaar Lent voor mij gedaan! Ik ben zeer tevreden over makelaar Lent en mocht ik ooit een nieuw huis willen kopen weet ik waar ik moet zijn! Bij makelaar Lent natuurlijk!