De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Merbau parket is een goede keuze

Merbau parket

Merbau parket, is erg duurzaam en staat bekend om de chique – decoratieve uitstraling. Dit is nu net waar ik naar opzoek was. Daarvoor ben ik eerst een aantal winkels langs geweest. Er is nu eenmaal veel verschil in kwaliteit en dit wilde ik met eigen ogen uitzoeken. Op aanraden van een vriend van mij moest ik ook eens naar de showroom van Knulstvloeren. Hiervoor ben ik afgereisd naar Nunspeet waar ik een zeer ruime showroom aantrof. Hier kon ik inspiratie op doen. De mensen van Knulst hebben duidelijk verstand van vloeren. Want de presentatie was dan ook zeer uitnodigend en op zo een manier dat je ook (ondanks de ruime keuze) kunt zien wat het beste bij je past. Tevens heb ik een zeer goed advies gekregen.

Merbau parket een aanwinst voor ons huis

De nieuwe vloer die wij hebben gevonden is echt een aanwinst voor ons hele huis. Zeer tevreden ben ik dan ook met de keuze die ik heb gemaakt om dit aan te schaffen bij Knulst. De mensen die hier werkzaam zijn hebben mij zeer goed geadviseerd. Niet om iets te verkopen maar om mij echt te helpen. 

Wanneer je eens op de website kijkt, dan zal je zien dat je hier voor eindeloze keuze komt te staan. Daarom zal een ieder zijn smaak hier te vinden zijn. Wat zo prettig is dat wanneer je een vloer mooi vind, je ook nog kunt kiezen uit diverse soorten behandeld hout. Hierdoor kun je je zoekopdracht verfijnen tot je krijgt wat je écht wilt. Ik ben zeer tevreden over de service die dit bedrijf biedt evenals de uitstekende kwaliteit die in de prijs mij meeviel. Ben jij ook op zoek naar een mooie houten vloer die een leven lang meegaat? Zoek dan niet verder en kijk eens op de website, knulsthoutenvloeren.nl