De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Met een bos rozen geef jij een prachtig cadeau!

Rode roos

Wil jij iemand verrassen voor een verjaardag, jubileum of ander evenement? Dan kun jij indruk maken met een mooie bos rozen. Er zijn veel verschillende kleuren en soorten rozen. Deze kleuren hebben wel andere betekenissen, dus is het belangrijk om te kijken naar de boodschap die jij wilt uitbrengen naar de ontvanger toe. Zakelijk is een bos rozen ook een heel geschikt geschenk. Jij kunt bijvoorbeeld jouw collega’s verrassen met een bos rozen wanneer ze een aantal jaar in dienst zijn, of je kunt een bos rozen aan iedereen meegeven bij een bedrijfsfeest. Wanneer jij loyale klanten wilt bedanken, is het ook leuk om dit cadeau aan hen te geven. Zo weet jij zeker dat ze jouw bedrijf niet snel zullen vergeten.

De betekenis van een bos rozen

Zoals gezegd, heeft een bos rozen meerdere betekenissen. Dat hangt af van onder andere de kleur. Zo staat een rode bos rozen natuurlijk voor de onvoorwaardelijke liefde en kun jij gele rozen geven wanneer je iemand wilt opbeuren of om beterschap te wensen. Als jij iemand heel dankbaar bent, zijn roze rozen heel geschikt. Deze staan namelijk voor dankbaarheid en geluk. Wil jij liever een mysterieus cadeau, dan zijn de geverfde rozen zoals blauwe rozen of zwarte rozen perfect. Deze unieke rozen worden behandeld met een natuurlijke inkt, zodat ze deze prachtige kleur krijgen.

Een bos rozen verzorgen

Als jij een bos rozen krijgt, wil jij er natuurlijk ook zo lang mogelijk van genieten. Dat doe je door de rozen goed te verzorgen. Haal de rozen zo snel mogelijk uit de geschenkverpakking en maak een vaas goed schoon. Doe vers water in de vaas en voeg ook rozenvoeding toe. Zorg ervoor dat er geen bladeren in het water hangen om het aantal bacteriën te minimaliseren. Ververs het water na een week en voeg opnieuw rozenvoeding toe voor de beste resultaten.