De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Nieuwe fontein toilet kopen

Ik wilde mijn badkamer graag renoveren. Ik wilde de tegels in de badkamer graag vervangen. Het sanitair in het gehele huis was echter erg verouderd. Ik heb onder andere ook de keuken laten vervangen door een nieuwe moderne keuken. De PVC vloer die in de woonkamer lag heb ik laten vervangen door een tegelvloer met vloerverwarming. Ik wilde de wc op de douche ook graag vervangen door een fontein toilet. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een bedrijf die goede fontein toiletten aanbiedt tegen een scherpe prijs.


Zoektocht op het internet

Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar een fontein toilet kwam ik terecht op de website van toiletmarkt. Het is een super fijne website ! Er wordt erg veel informatie gegeven over de producten die ze aanbieden. De producten die ze aanbieden zijn van zeer hoge kwaliteit. Ik ging vervolgens op de website op zoek naar een niet toilet voor mijn douche. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op een fontein toilet van het merk Geberit. De toilet werd tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Ik besloot om het toilet dat ik kocht ook door een monteur te laten installeren. De monteur was er super snel met mijn nieuwe wc, de monteur was ook echt super vriendelijke n had de wc erg snel op de plek gemonteerd. Ik ben er super blij mee want het fontein toilet is ook zo goed als geluidloos. Ik kan s avonds gewoon naar het toilet zonder dat er iemand wakker wordt. Ik raad toiletmarkt daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een nieuwe wc.