De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Organiseer een hottub feestje

Een hottub kopen is de perfecte manier om te ontspannen en bij te komen na een drukke week. Dit kan je natuurlijk in je eentje doen, maar je kan er ook een leuke avond met vrienden van maken! Een hottub feestje is de ultieme manier om te genieten van je hottub én tijd door te brengen met de mensen om je heen. Of je nu een hottub huurt, gaat kopen of er misschien al eentje hebt, er zijn een aantal tips die je kunnen helpen om je feestje zo goed mogelijk te laten verlopen en je gasten de ultieme hottub ervaring te geven.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je hottub klaar is voor het feest. Maak hem van tevoren goed schoon en controleer of alles goed werkt. Er passen natuurlijk een beperkt aantal mensen in een hottub, dus nodig niet té veel mensen uit. Of pak groots uit en maak er een tuinfeestje van, waarbij iedereen om de beurt in de hottub kan genieten. Zorg ook voor extra zwemkleding en handdoeken, omdat mensen deze soms vergeten mee te nemen. Door een beetje vooruit te plannen en extra spullen in huis te hebben zorg je ervoor dat iedereen van de hottub kan genieten.

Zorg voor andere activiteiten

Natuurlijk is er de kans dat niet iedereen de hele avond in de hottub wil zitten. Het is dus belangrijk om ook ander vermaak te hebben, denk aan kaart- of bordspelletjes of zet een film op. Maak een muziek afspeellijst die past bij de sfeer en zorg voor wat snacks en drankjes op tafel zodat iedereen optimaal kan genieten. Let wel op met alcohol, het warme water in de hottub kan het effect van alcohol namelijk versterken. Zorg dus ook voor voldoende water en non-alcoholische drankjes. Natuurlijk kun je er ook een heel thema feestje van maken, met bijpassende versieringen en verlichting.