De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Prachtige manier om je planken op te hangen

leren plankdragers

De meeste systemen om een plank op te hangen zijn niet echt fraai, of je blijft het systeem zien of het past niet binnen je interieur. Met de leren plankdragers van leren-handgreep.nl weet je zeker dat je een unieke drager hebt die niemand anders heeft. Op een stijlvolle manier kun je veilig de dragers aan de muur bevestigen, met de mooie afwerking die je bij de hangers kunt kopen maak je het plaatje helemaal compleet. 

leren plankdragers

Complete set

Wil je zeker weten dat je bij de leren plankdragers de goede plank hebt, of vind je het gewoon leuk om een mooie set te hebben? In de webshop van leren-handgreep.nl kun je een complete set kopen, in deze set zit zowel de dragers voor de plank als een prachtige steigerhouten plank. Met de set weet je zeker dat je direct aan de slag kunt om deze op te hangen, met de sierkapjes voor de schroeven ben je er ook zeker van dat de afwerking perfect is.

Kies zelf de gewenste maat en kleur

Wil je geen gebruik maken van een complete set, dan heb je de mogelijkheid om ook je eigen leren plankdragers te kiezen, voor de gewenste breedte van de plank die je op wilt hangen. Natuurlijk zijn de plankdragers in verschillende kleuren te verkrijgen, kies de kleur die mooi bij je muur of andere spulletjes past en selecteer de gewenste lengte. Vaak kunnen de dragers van de planken maximaal 20 kg dragen, zo ben je er zeker van dat je voldoende beeldjes of andere accessoires er veilig op kunt zetten.