De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Prachtige palmbomen die mooi blijven

kunstpalmen

Niets is zo moeilijk om goed te houden als een palmboom in het Nederlandse klimaat, niet zo gek want het is gewoonweg het goede klimaat om deze bomen mooi te houden. In de meeste gevallen worden de bladeren bruin, en binnen een jaar ziet de palmboom er lelijk en vervallen uit. Kunstpalmen van Maxifleur blijven het hele jaar mooi, alsof je jezelf op een mooi tropisch eiland begeeft. Voor verschillende ruimten zijn de palmbomen geschikt.

kunstpalmen

Geschikt voor natte ruimten

Als er een ruimte geschikt is om een mooie tropische sfeer te creëren dan is het wel in een zwembad, de kunstpalmen zijn geschikt om in een natte ruimte te plaatsen. Palmbomen tot wel vier meter hoog, inclusief kokosnoten om de sfeer nog fijner te maken. Maar een kleiner exemplaar voor in de woonkamer is natuurlijk ook mogelijk, zo zijn er diverse soorten en maten die geschikt zijn voor iedere ruimte. Mooi meegenomen is het feit dat de bomen ook nog eens onderhoudsvrij zijn.

kunstpalmen

Van klein tot groot

Of je nu een kleine kunstplant wilt voor in de woonkamer, of een groot exemplaar voor je restaurant of zwembad. Bij Maxifleur vind je voor iedere ruimte de geschikte kunstpalmen. Door steeds beter te ontwikkelen en goed te kijken in de natuur, zijn de palmbomen zeer realistisch en niet van echt te onderscheiden. De sfeer die je wilt bereiken met een palmboom zal je ook bereiken met de kunst exemplaren, neem een kijkje in de showroom om met eigen ogen te zien hoe echt de kunstplanten zijn.